JAnne passiniemi

 

MENTORI JA HOITAJA 

Maailma kaipaa rakkautta – jokaisella demonillakin on sydän! Jokainen sisäinen osamme haluaa tulla kuulluksi, ymmärretyksi ja rakastetuksi.

Janne on työpaja- ja retriittiohjaaja, parantaja, seksuaali- ja parisuhdevalmentaja, sekä henkisen kasvun mentori. Hän on myös de-armouring- ja muiden tantristen hoitojen kouluttaja ja ammattilainen, sekä jäsenkorjaaja kymmenen vuoden kokemuksella. Janne on myös aviopuoliso, rakastaja, suurperheen isä ja isäpuoli, sekä kaikenlaisen inhimillisyyden ymmärtäjä. Oman kokemuksen ja työnsä puolesta hänelle on kertynyt laaja ymmärrys ihmisten haasteista niin henkilökohtaisessa kuin parisuhde-elämässä.

Käyttäen hyväksi eri koulukunnista ja traditioista saatuja työkaluja, sekä ymmärtäen modernia psykologiaa ja traumateoriaa, Janne lähestyy asiakkaitaan aina yksilöllisesti ja intuitiivisesti, vastaten uniikilla tavalla kunkin henkilön tilanteeseen ja tarpeisiin.

varaa valmennus

Asiakkaani kertovat

"Ensimmäiseen hoitoon tuleminen jännitti yllättävän paljon. Janne osasi taitavasti kohdata ja luoda oikeilla sanavalinnoilla turvallisen ilmapiirin, jossa on mahdollista kokea tunteiden koko kirjo.

Hoitoon saapuessa istuin kireänä ja etukumarassa huolista lamaantuneena. Hoidon jälkeen keho oli pehmeä ja avautunut. Jannen turvallinen läsnäolo ja kosketus mahdollistivat vanhojen traumojen purkamista ja korjaavien kokemusten luomista. Olen ällistynyt kosketuksen parantavasta voimasta ja suosittelen Jannen hoitoja kaikille!"

Nainen, 30+

Valmennusmenetelmät

Jannen työskentely muodostuu kehotyöskentelystä ja valmennuksesta. Kehotyöskentelyn keskiössä on ihmisen trauma- ja tunnekeho. Kun faskiakäsittelyyn lisätään syvä turvan tunne, läsnäoleva kosketus ja rakkaudellinen intentio, niin se antaa kehoon pakkautuneille tunteille luvan vapautua ja tulla ilmaistuksi. Valmennusmenetelmät koostuvat muun muassa voimakkaista kysymyksistä, mentoroinnista, sekä erilaisista kehollisista harjoituksista ja mielikuvaharjoituksista.

Jannen työskentelyssä korostuvat läsnäolo, myötätunto, kunnioitus, kehollisuus ja intuitio. Hän haluaa ennen kaikkea olla ihminen ihmiselle ja kohdata asiakkaansa sellaisessa autenttisuuden tilassa, missä esitystä ei tarvita. Hän kutsuu asiakastaan näyttäytymään sellaisena kuin on, henkisesti riisuttuna, ilman maskeja ja titteleitä, ja rohkeasti laajentamaan ymmärrystään itsestään ja siitä millaisia uskomuksia, malleja ja kasvukohtia hän kantaa sisällään.

Hän kutsuu ihmistä tutkimaan ja ymmärtämään omien haasteidensa lähtökohtia, jotta niihin on helpompi alkaa valaa hyväksyntää ja siten tehdä muutoksesta todellista.

LUE LISÄÄ

Henkilökohtainen merkityksellisyys = suurempi tyydytys ja onnellisuus.


Valmennukset